Ditt personvern

Adresse: Vestre Strandgate 41, 4612 Kristiansand S

Kontakt: Cecilie Lønn, [email protected]

Nettstedsadresse: https://cecilielonn.no

Ditt personvern er viktig for meg. For å bedre beskytte personvernet gir jeg denne kunngjøringen som forklarer min online praksis og de valgene du kan gjøre om hvordan informasjonen blir innhentet og brukt. For å gjøre denne notisen lett å finne, gjør jeg den tilgjengelig på min hjemmeside og de steder der personopplysninger kan bli etterspurt.

Innsamling av personlig informasjon

Når du besøker cecilielonn.no vil datamaskinens IP-adresse bli logget sammen med datoer og klokkeslett for tilgang. Denne informasjonen blir bare brukt til å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser og samle bred demografisk informasjon til internt bruk. Ved bruk av informasjonskapsler kan jeg spore brukeres aktiviteter på dette nettstedet for å måle annonse effektivitet. Det er viktig at du forstår at registrerte IP-adresser ikke knyttes til personlig identifiserbar informasjon.

Cecilielonn.no samler inn navn, epost og telefonnummer for å gi best mulig hjelp til de som besøker nettsiden. Dette gjøres enten du ønsker å prate med Cecilie Lønn via epost, sende henne en melding, eller kommentere en artikkel på bloggen. Ved å trykke på ‘OK’ nederst på denne nettsiden godtar du disse retningslinjene. Du kan når som helst be om at din informasjon blir slettet hos cecilielonn.no.

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be meg om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil jeg opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at jeg kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Som bruker kan du selv se, redigere og slette dine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene jeg har om deg. Dette omfatter all data du har gitt meg. Du kan også be om at jeg sletter alle personopplysninger jeg har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger jeg er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Lenker til tredjeparts nettsteder

Det kan hende at jeg henviser til andre nettsted for din bruk og referanse. Jeg er ikke ansvarlig for retningslinjer på disse nettstedene. Du bør være oppmerksom på at personvern av disse nettstedene kan avvike fra min egen.

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Kontaktskjemaer

Besøkende kan sende inn kontaktskjema med navn, epost og telefonnummer for å motta nyhetsbrev eller informasjon, slik at nettstedet kan gi mest mulig service til dem som ønsker det. Denne informasjon lagres på ubestemt tid, og brukes kun for å gi best mulig service og informasjon, og/eller fortelle om tilbud og nye programmer.

Endringer i denne personvernerklæringen

Innholdet i denne uttalelsen kan endres når som helst, etter mitt skjønn.

Hvis du har noen spørsmål angående retningslinjer for personvern på dette nettstedet, så kontakter du GründerMedia.